Oldalak

2013. 01. 30.

Magyar Konyha

Csak szólok, hogy megjelent. Mármint a legújabb szám. A borítón nyálcsorgató leves....húsleves. Benne egy gyönyörű velőscsont. Aztán aki a velőscsont látványától felpörög, annak ajánlom az alapleveknél a látványt. Egyszerűen király Mmmmmmm..... Aztán receptek a magyar borsról, azaz a piros fúszerpaprikáról, majd halak, vadak, borok, fánkok.
De nem árulok el többet (főleg mert magam is ezután fogom olvasni, most csak hírtelen átlapoztam).
Aki kíváncsi, az keresse majd az újságárusoknál. Aki pedig kényelmi, vagy távolsági okokra hivatkozik, az sem kell lemondjon a lapról. Fizessen elő a Digitalstandon.

1 megjegyzés:

Anikó írta...

Áruld már el nekem, hogy miért hívjátok magyar borsnak a fűszerpaprikát, többször hallottam már ezt az elnevezést, eddig azt sem tudtam, hogy a piros fűszerpaprika másik neve, de nemcsak ti Erdélyben, hanem nálunk a déli országrészen lévő kis falukban is így mondják. Egyszerűen csak érdekel, ha tudod:-)))) Köszi:-))))